Bea 1996-ban született. Óvodás korában derült ki, hogy nagyon ügyesen úszik, 

A szülei az akkori lakóhelyük uszodájába vitték, a Vecsési Sportegyesületbe, ahol kiváló szakmai stáb irányította az úszásoktatást. Hamar megszerette a sportot, tehetségesnek is tartották, így elég fiatalon vált az uszoda az élete mindennapi részévé. Hétéves korában a szülei olyan általános iskolát választottak Beának, ahol a magas színvonalú oktatás mellett a sportot is kiemelten támogatták. Ez idő alatt kötelezte el magát a versenysport iránt. Hobbija a lovaglás volt, iskolai futóversenyen is rendszeresen indult. Mindezt egybevéve meg is volt a három sportág, ami az öttusa felé terelgette. 

Édesanyja látva lánya lelkesedését, kitartását, egyesületet keresett az interneten, ahol Bea tovább fejlesztheti tudását. Az első találat a Honvéd volt. Az öttusaszakosztály igazgatója, Kállai Ákos ugyanott tanult meg úszni, ahol Bea, így azonnal megvolt az első közös pont, téma. A Budapesti Honvéd Sportegyesületnél meg is találta a számításait. A kitűnő felkészítésnek (és az úszói múltjának is) köszönhetően hamar sikereket ért el a korosztályában. Eleinte két-háromtusa (úszás, futás, lövészet) versenyeken mérték fel teljesítményüket. Rövid idő elteltével már az eggyel idősebb korosztályban is válogatott lett, és óriási elszántsággal és alázattal űzte a sportágat

13 évesen egy felnőtt országos bajnokságon az akkori nagy nevekkel- Tóth Adrienn, Cseh Krisztina, Filótás Edina- szerepelhetett egy csapatban, ez örök élmény lett számára. A 18 éves sportolókkal első helyezést értek el. 

Később Farkas László, a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke kérte fel arra, hogy csatlakozzon az éppen alakuló sportszázadhoz. Szentendrén kapott kiképzést. Fő feladatául azt kapta társaival, hogy eredményes sportolói pályafutásukkal vonzóvá és hitelessé tegyék a katonai életpályát. A sport és a katonaság között nagyon sok a hasonlóság, a rend, a fegyelem jellemzi mindkettőt, és nem utolsó sorban mindkettő esetben összetartó közösség jön létre. 

2014-ben Kínában, majd 2019-ben Magyarországon volt részese a világbajnokságoknak.

A sport mellett rendezvényszervezőként segíti a Honvéd klubot. 

Sportpályafutását abbahagyva katonaként szolgál Szentendrén. Edzői diplomáját a jövő félévben szerzi meg, így a sport továbbra is szívügye marad. 

Eredmények:

  • Korosztályos Európa-bajnokság, csapat, váltó 1. hely (Magyarország, 2011.)
  • Korosztályos Európa-bajnokság, csapat, váltó 1. hely (Lengyelország, 2012.)
  • Országos korosztályos egyéni, csapat, váltó 1. hely (2014.)
  • Felnőtt országos bajnokság, csapat 1. hely (2016.)

Egyesület: Honvéd